"Ini Strategi Bagaimana Saya Mulakan Bisnes Makanan Secara Homemade"

 .. Dan Teknik Packaging Tahan Lama Tanpa Bahan Pengawet! 


Assalamualaikum dan hai, saya Rahman Basri, penulis ebook ini.


Ini adalah panduan bagaimana untuk anda mulakan  Bisnes Makanan Homemade 
dan bagaimana nak hasilkan Packaging tahan lama tanpa perlu  bahan pengawet


 • Ebook ini saya tulis berdasarkan pengalaman saya dan isteri menjalankan bisnes makan dari rumah.

 • Anda bukan sahaja akan belajar bagaimana cara nak buat persediaan nak mulakan bisnes ini, bahkan saya juga tunjukkan contoh kira-kira bagaimana nak tahu costing dan menetapkan harga jualan makanan anda kelak. 

 • Part kira costing ini jika anda tersilap buat kira-kira boleh menyebabkan kerugian besar kepada bisnes anda.

 • Saya kongsikan juga antara cabaran menjalankan bisnes ini terutama dari segi delivery, dan bagaimana kami hadapi cabaran tersebut sehingga berjaya. 

 • Saya juga kongsikan bagaimana untuk anda hasilkan brand dan packaging yang boleh meningkatkan kepercayaan pelanggan terhadap produk anda. 

 • Alhamdulillah, walaupun produk makanan kami hanya dibuat di rumah, ia telah berjaya terjual sehingga ke luar negara seperti Australia!

 • Dan yang paling menarik ialah saya akan tunjukkan bagaimana cara kami lakukan promosi makanan homemade kami. Insyaallah anda pastinya lebih mudah memahami bagaimana nak menyusun strategi pemasaran melalui contoh case study yang kami kongsikan.

 • Untuk membantu anda menghasilkan jualan yang lebih banyak, saya tunjukkan contoh skrip closing power yang kami gunakan untuk close lebih banyak jualan daripada pelanggan kami. Ilmu ini anda wajib kuasai jika nak menjual makanan dengan lebih mudah!

 • Teknik review. Ini ilmu mahal yang bakal saya kongsikan kepada anda. Iaitu bagaimana kami dapatkan banyak positive feedback daripada pelanggan makan homemade kami. 

 • Alhamdulillah, kami terima lebih ramai pelanggan baru selepas mereka membaca review di facebook page berkenaan makanan kami.

 • 25 idea bisnes makanan yang anda boleh mulakan dari rumah hari ini!

InsyaAllah, saya berani jamin yang melalui ebook ini anda akan belajar banyak ilmu baru bagaimana untuk menjalankan perniagaan makanan homemade ini.

 APA KATA MEREKA YANG SUDAH  DAPATKAN EBOOK INI?  BONUS ISTIMEWA! 

Buat anda yang buat tempahan  hari ini , saya berbesar hati untuk sertakan bonus eksklusif di bawah sebagai penghargaan buat anda yang bertindak pantas!

.

 EXCLUSIVE 
Ebook Strategi Bagaimana Dapatkan 50-100 Pelanggan Pantas
  • Di dalam ebook bonus ini anda akan belajar cara mudah bagaimana untuk dapatkan pelanggan terawal yang boleh berikan review terhadap produk makanan anda. 

 • Jadi, buat anda yang ingin belajar bagaimana memulakan bisnes makanan hanya dari rumah, jangan lepaskan peluang untuk baca ebook ini.


HARI INI
Harga istimewa cuma serendah 
.
RM90
RM50
.
 RM40  sahaja!LIHAT REVIEW MEREKA YANG SUDAH BACA EBOOK INI:


 UPGRADE (OPTIONAL)! 

Khas buat anda yang nak belajar secara online bagaimana untuk buat marketing produk makanan anda menggunakan Facebook, saya sarankan agar anda tonton Video RAKAMAN kelas online melalui zoom ini.  • Di dalam video RAKAMAN kelas online zoom ini, anda akan belajar step by step bagaimana untuk membina copywriting & yang paling penting ialah bagaimana untuk anda membina kempen pengiklanan melalui Facebook ads dengan lebih berkesan untuk mempromosikan produk makanan anda.

 • Untuk dapatkan akses ke video RAKAMAN kelas online zoom ini, anda hanya perlu tambah serendah  RM20  sahaja! Jadi total pelaburan anda hari ini cuma  RM60  untuk anda miliki ebook panduan bisnes makanan homemade beserta video recording kelas online zoom ini.Ya! Upgrade cuma serendah  RM60  sahaja!"First time jumpa ebook macam ni. Lengkap dan sangat2 berguna bagi yang nak mula berbisnes dari rumah.

Apa yang paling saya suka dalam ebook ni mengenai cara costing dan harga jualan. Sangat2 membantu. Selain tu, siap ada ajar cara marketing. memang terbaik la ebook ni. Doakan bisnes saya juga berkembang ya. Terima kasih buat Tuan Rahman atas ilmu dalam ebook ini."

~Azhari Harun


 PERHATIAN: 
Pelaburan anda untuk belajar ILMU ini cuma serendah  
RM40  (ebook sahaja)
atau  RM60  (ebook dan video rakaman kelas online zoom)!

*Sila pilih salah satu pakej ini pada ruangan di bawah.
**Jika anda menghadapi kesulitan untuk mengisi borang tempahan, anda boleh terus emelkan ke templatemudah@gmail.com


Regards,
Rahman Basri & Hilmi Jailani

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
STANDARD: Ebook Bisnes Makanan Homemade (RM40)
UPGRADE: Ebook Bisnes Makanan Homemade + Video Kelas Online Facebook Ads (RM60)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN