Mudah rupanya nak buat website ni.

 DRAG  AND  DROP  je! 

✅ Tak perlu Pandai Coding pun

 ✅ Boleh buat guna Smartphone

.

Dan yang paling best
.

 WEBSITE INI PERCUMA!  

 




(Sila tekan gambar untuk mencuba)

SKINCARE | CATALOGUE

 

 


 
FGSFG


 

CUCKOO | COWAY



 
 

TAKAFUL

 

 

 

 


Untuk anda yang ada bisnes, website ni akan bantu gantikan diri anda hampir 80%!


Bayangkan harini anda bangun tidur, anda buka wassap ada 100 mesej yang belium dibaca. Mesej semua hampir sama, "Bang, boleh bagi saya detail produk ni?"


Aduh, anda baru je bangun tidur. Dah pasti ada banyak benda yang nak kena setel kan? Uruskan anak, suami, dan mungkin anda nak pergi jogging dan sebagainya.

Jadi anda terpaksa duduk dan spend masa untuk respond kesemua mesej tadi. 


Saya yakin tak kurang 20 minit masa anda habis untuk seorang pelanggan. 

Kalau 10 orang maka total sehingga lebih 3 jam masa anda akan terbakar hanya untuk jawab soalan sama berulang-ulang. Itu pun belum tentu mereka beli

 

Penat kan? 


Sebab itu pentingnya ada website ni... 


Anda relax je biar website yang buat kerja. Dalam website ni anda boleh masukkan semua info produk.

 

Contohnya:

- Poster Promo
- Gambar produk

- Video cara guna

- Senarai harga

- Testimoni

- Alamat kedai

- dan bermacam-macam maklumat lagi.




Saya percaya ramai usahawan impikan benda ni:

 

 FPX ONLINE PAYMENT 

 

Mesti best kan kalau pelanggan boleh beli produk kita secara online.

 


Maksudnya, kita tengah tidur ke, main dengan anak ke, malah bercuti sekalipun, pelanggan tetap boleh beli barang kita tanpa kita perlu melayan mereka.


BEST KAN?


          
 
 





  1     Workflow design website

  2    Lubuk inspirasi dapatkan idea design

  3    Asas guna Canva dengan lebih cepat

  4    Teknik bina website guna Canva

  5    Kumpul database pelanggan secara percuma


+ BONUS

  1    Ebook setup FPX Online Payment


  2    Ebook setup fungsi Add to Cart

  3    Ebook Booking Calendar

  4    10 Template Website Premium

  5    FREE update modul LIFETIME


















JADI BERAPAKAH HARGA MODUL INI?

Sebelum saya cerita harga modul ini, anda kena tahu dulu yang:


  • Modul ini akan sentiasa dikemaskiniUpdate terbaru saya buat pada 15 Ogos 2023 iaitu saya beri E-Book CARA TAMBAH FUNGSI ADD TO CART kepada semua peserta.


  • Jadi untuk yang beli terawal memang untungSebab anda akan nikmati kemaskini percuma seumur hidup.


  • Dan untuk yang beli kemudian pastinya akan bayar harga yang lebih mahal sesuai dengan kemaskini yang saya beri nanti.


  • Saya beri lagi 10 template website premium. Template ini dah ready, tinggal nak edit sikit dan boleh terus publish. Anda akan jimat banyak masa takyah pening nak design dari kosong.


  • Setiap satu template ini bernilai RM150 tapi saya beri percuma sebagai  BONUS!


Oleh itu, jujurnya nilai asal Modul Website Mudah + Free Update Lifetime + Template Website Premium adalah RM599.


TAPI...

Ini harga istimewa yang saya nak tawarkan kepada anda:




 

CARA TEBUS KUPON:

 

1. Pilih unit produk

2. Masukkan Kod Kupon diskaun & tekan butang Tuntut.
3. Isi maklumat peribadi anda dengan lengkap

4. Tick Pembayaran FPX

5. Klik Teruskan Ke Pembayaran

6.  Pilih Bank yang biasa anda guna

7. Kemudian scroll bawah dan tekan Proceed

8. Login bank dan buat payment 

9. Lepas dah buat payment berjaya, klik Continue With Transaction

10. Semak email untuk resit pembelian dan anda akan terima email pengesahan pembayaran.

11. Anda akan terima akses kepada modul melalui email dan whatsapp.

12. Sila pastikan email dan no telefon anda betul. Jika salah, maklumat produk tidak akan sampai.

BAKI MASA:




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
[PROMO] RM99 + BONUS 10 TEMPLATE WEBSITE
13
[ HARGA SEBENAR ] Pakej Advance RM279 BELUM MULA
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN